Green Deal Anders Verpakt

Een Green Deal met focus op preventie en hergebruik van verpakkingen.

Ontdek de Green Deal Anders Verpakt
Verpakkingen zijn belangrijk. Ze vervullen immers een heel aantal functies. Toch zijn niet alle verpakkingen even noodzakelijk en kunnen producten ook anders worden verpakt. 
We willen duurzamer omspringen met grondstoffen en onze afvalberg verkleinen. 

Hoe doen we dit? Door in te zetten op vermijden en hergebruik van verpakkingen. Want minder (eenmalige) verpakkingen, daar gaan we voor! 
-> meer info
 
Responsive Image

Nieuws en projecten in de kijker

De projecten van de ondertekenaars zijn opgedeeld in thema’s: horeca/catering, retail, e-commerce, cosmetica en detergenten, korte keten, overkoepelend. 

Ondertekenaars

Meer dan 90 ondertekenaars engageerden zich tot de doelstellingen van de Green Deal Anders Verpakt. Ontdek ze hieronder!
Responsive Image

Partijen

Meedoen?

De Green Deal Anders Verpakt is al even bezig, maar aansluiten kan nog steeds! Heb je een project voor minder (wegwerp)verpakking dat je wil starten of verder uitrollen? En dit met als einddatum 2024? 
Alle projecten die out of the box denken of vernieuwend zijn voor Vlaanderen, zijn welkom. 

Interesse? Neem contact op!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze UPDATE en krijg elk seizoen een nieuwsbrief in je mailbox over de Green Deal Anders Verpakt. Bekijk hier het archief van de nieuwsbrieven.

Wist je dat er ook een LinkedIn-groep bestaat van de Green Deal Anders Verpakt? Volg onze activiteiten, weetjes, … daar mee op de voet op!
Responsive Image

Contactgegevens Green Deal Anders Verpakt

Zit je met een vraag? Een zot idee? Neem contact op!

Address
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route and accessibility
Email
greendealandersverpakt@ovam.be