Go back

Drie nieuwe ondertekenaars voor de Green Deal Anders Verpakt

News item ยท 2/22/24 4:20 PM
Drie nieuwe ondertekenaars voor de GDAV

Drie nieuwe deelnemers sluiten zich aan bij de Green Deal Anders Verpakt

De Green Deal Anders Verpakt verwelkomt met trots drie nieuwe deelnemers: Hobart en Group Bruno als deelnemende partijen en Twintag als ondersteunende partij. Elk van deze bedrijven brengt unieke expertise en toewijding mee om bij te dragen aan een toekomst met minder verpakkingen.

 

 

 

Hobart Belgium

Hobart Belgium, een bekende naam in de sector van de was- en  droogsystemen, erkent de urgentie om duurzamer met materialen om te gaan en is vastbesloten om bij te dragen aan een toekomst met minder afval. Door deel te nemen aan de Green Deal Anders Verpakt, zal Hobart Belgium bijdragen aan het verminderen van het gebruik van wegwerpverpakkingen en haar partners de stap helpen maken richting  herbruikbare alternatieven. 

 

 

Group Bruno   

Group Bruno, een gevestigde naam in de sector van  service stations en food corners, sluit zich aan bij de Green Deal Anders Verpakt met een sterke wil om naar een duurzamere werking te evolueren. 
Met een focus op het verminderen van hun ecologische voetafdruk, onderzoekt Group Bruno verschillende mogelijkheden voor herbruikbare koffiebekers en kijkt naar inspirerende voorbeelden uit het binnen- en buitenland. Zij kijken met hun toetreding tot de Green Deal Anders Verpakt uit naar vruchtbare samenwerkingen.

 

Twintag: Data-gebaseerde Duurzaamheid

Twintag voegt, als serialisatie dataplatform, een waardevol element toe aan de Green Deal Anders Verpakt. In een Europa dat volop inzet op een duurzamere samenleving begrijpt het bedrijf het belang van het bijhouden van gegevens op individueel product- en verpakkingsniveau om o.a. hergebruik en herstelling te bevorderen. Door hun expertise te delen, kunnen ze andere deelnemers van de Green Deal Anders Verpakt helpen bij het versnellen van hun initiatieven voor hergebruik en het verminderen van afval.

 

 

Met de toevoeging van Hobart, Group Bruno en Twintag aan de Green Deal Anders Verpakt, wordt de kracht van samenwerking en innovatie versterkt. Deze nieuwe deelnemers zijn vastbesloten om een positieve impact te maken tijdens het laatste jaar van de Green Deal Anders Verpakt.